EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
Nikola Kidman

Glumica Nikol Kidman danas odiše samopouzdanjem i lepotom, ali ona priznaje da to nije uvek bio slučaj. Otkrila je da je prošla kroz jako težak period kako bi počela da ceni sebe.

Kidmanova je u jednom dokumentarcu progovorila o svojoj mladalačkoj nesigurnosti. Kako je 90-ih godina dizajner Džon Galijano napravio prekretnicu u modnoj industriji, nakon što je u njegovim kreacijama prošetala princeza Dajana, na red nakon nje došla je i Kidmanova.

Ona je prošetala u njegovoj kreaciji na dodeli Oskara 1997. godine, a otkrila je šta joj je prošlo kroz glavu prilikom velikih priprema. Udubila se u neke od svojih borbi iz mladosti u vezi sa imidžom svog tela i priznala šta joj je značilo da ima haljinu dizajniranu posebno za nju.

– Možete li da verujete? – retorički je upitala Kidmanova.

– Ceo svoj život, želeo sam da budem visok 150cm i da imam obline i odjednom, kada sam visoka 180cm i potpuno mršava i ravnih grudi, na šta su mi rekli “Super, možemo da te obučemo” – dodaje Nikol.

– Mislim, bila sam crvenokosa devojka svetle puti koja je imala skoro 180cm sa 14 godina – rekla je ona.

– Zadirkivali su me, a to nije bilo prijatno. Tako da svaki put kada ti je dat pristup celom tom svetu, osećaš se kao devojčica kojoj je data prilika da zakorači u ovu vrstu sveta fantazije.

Skoro 30 godina kasnije, dizajneri velikih imena i zvezde sa A liste postali su praktično nerazdvojni kada je u pitanju moda na crvenom tepihu, a sve je počelo 90-ih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here