EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
Elton Džon

Pevač Elton Džon (77) početkom septembra otkrio je svojim pratiocima da se bori sa teškom infekcijom oka, zbog koje, nažalost, ima ograničen vid na jednom oku.

Legendarni muzičar prisustvovao je premijeri filma “Never Too Late” i tom prilikom je progovorio o svom zdravlju sa kojim odnedavno ima problema.

– Da budem iskren, nije još mnogo ostalo od mene. Nemam krajnike, slepo crevo i prostatu. Nemam ni desni kuk, ni levo, a ni desno koleno. U stvari, jedino što mi je ostalo je levi kuk. Ali ja sam još uvek ovde i ne mogu dovoljno da vam zahvalim, vi ste ti koji su me stvorili – rekao je Elton Džon, prenosi DailyMail.

“Zahvalan sam timu lekara”

Kako je pevač nedavno istakao, trebaće mu vremena da se oporavi.

Tokom leta sam se suočio sa ozbiljnom infekcijom koja me je ostavila sa ograničenim vidom na jednom oku. Oporavljam se, ali je proces veoma spor i biće potrebno neko vreme pre nego što mi se vid vrati – napisao je on na Instagramu i dodao:

– Veoma sam zahvalan timu izvrsnih lekara i medicinskog osoblja, kao i svojoj porodici, koji su se tako dobro brinuli o meni tokom proteklih nekoliko nedelja. Leto sam proveo u tišini, oporavljajući se kod kuće i osećam se pozitivno po pitanju napretka koji sam napravio u svom izlečenju i oporavku do sada.

Podsetimo, Elton je i prošle godine u imao zdravstvene probleme, kada je bio hospitalizovan nakon pada u svojoj vili u Nici.

Na sreću, nakon pregleda je pušten kući i osećao se dobro.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here