Nemanja i Milena ruše ugled “Granda”

0

 Razočaran : Saša Popović
 

Nije tajna da je Saša Popović, direktor "Granda" i ranije zbog mnogo manjih prekršaja "izbacio" iz svoje kuće pevače koji se po njegovom mišljenju nisu ponašali pristojno i u skladu sa brižljivo negovanim imidžom "Granda".

 

Sam Popović, za sada, ne želi javno da komentariše ponašanje Nemanje i Milene, ali se nedavno u emisiji "Narod pita", u kojoj je voditelj, distancirao od problematičkog para. On je u emisiju uključio brojne gledaoce koji su "osuli drvlje i kamenje" na ljubavni par kojem nedostaje elementarno kućno vaspitanje.

"Zaista ih nismo poznavali u ovakvom svetlu. Na takmičenju za "Zvezde Granda" bili su fini, pristojni, kulturni. Nismo mogli ni da pretpostavimo kako će se ponašati u drugim uslovima. O svemu ćemo razgovarati kad izađu sa farme", rekao je Popović.

"Pored Maje i Firčija, najveće razočarenje za mene su Milena i Nemanja. Taj rečnik, bahato ponašanje… Potpuno sam razočaran" – rekao je Saša.

 

Palo pomirenje

Posle žestoke svađe i raskida sa Milenom zbog poljupca sa Vladom, Nemanja je dva dana vagao šta mu je činiti. Firči i ostali ukućani ubeđivali su ga da treba da oprosti Mileni, što je on na kraju i učinio uz reči: "Nemoj da ti se ovo ikad više ponovi".

Izbačena farmerka Biljana Sečivanović imenovala je Nemanju za ovonedeljnog gazdu i time dodatno "zabiberila" inače uzavrelu situaciju na imanju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here