Nema mesta za Merlina u Areni

0


Sarajevski kantautor Dino Merlin (51) rešio je da ponovi uspeh od pre tri godine i sada se raspituje za rezervaciju tri termina u Beogradskoj areni ove jeseni. Kako pišu bosanski mediji, Merlin je poželeo da Arenu rezerviše za 18, 19. i 22. novembra, ali menadžment ove dvorane navodno traži sada nešto novca unapred, što Merlinu ne odgovara. Kao mamac za publiku trebalo bi da bude specijalni gost Plasido Domingo na jednom od koncerata Merlina u Beogradu, ali to je potpuno neizvesno s obzirom na to da je čuveni operski pevač nedavno otkazao nekoliko nastupa u Austriji zbog bolesti, pa niko ne može da garantuje da bi se on pojavio u Beogradu.
Međutim, u Beogradskoj areni demantuju ove informacije i kažu da imaju bukirane događaje do kraja godine i da s Merlinom ne pregovaraju o eventualnim koncertima u ovoj hali.
Merlin je, da podsetimo, pre tri godine imao tri koncerta u Areni uz podršku tadašnje vlasti i uz neviđene mere bezbednosti zbog protesta dela javnosti koja je podsećala na njegovo učešće u ratnim događajima u BiH.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here