Ne preterujem sa lickanjem

0


Pevač Osman Hadžić (48) uvek je skockan, doteran, namirisan. Prati modne tokove i često se može videti u odelima jarkih boja.
– Volim modu i pratim trendove. Rado prelistavam časopise u kojima se može saznati šta je in, a šta aut, kao i šta su novo lansirali svetski kreatori. Ipak, na modne revije veoma retko odlazim. Najviše para trošim na kupovinu odela. Imam ih u raznim bojama, različitih krojeva i od brojnih materijala. Najdraža mi je firma Bos,ali volim i Armanija. Ipak, nemam ništa protiv ni domaće proizvodnje, pa u mom ormanu ima garderobe i recimo travničkog Borca. Omiljena mi je crna, ali uvek imam krpice koje su u aktuelnim bojama. Brojne komplimente sam dobio za crveno odelo, koje sam nedavno kupio i rado ga nosim, jer se dobro slika,a i ja se u njemu odlično osećam – priča Grandov pevač iz Cazina i dodaje da se za snimanje spotova i pred važne nastupe konsultuje sa stilistima, ali nema jednog koji bi brinuo o njegovom stajlingu.
Kada je reč o nezi i lepoti, Osman kaže:
– Ma ja sam tipičan balkanski tip muškarca. Volim da lepo izgledam, ali ne preterujem sa lickanjem i negom. Redovno idem kod frizera, pogotovo kada imam televizijska snimanja i javne nastupe. Ranije sam lice mazao niveom, a sada koristim balea kremu. Na sebi uvek imam parfem, ali ne osećam se na kilometar. Trenutno koristim valentino vud.
Za rekreaciju pevač uvek nalazi slobodnog vremena:
– Kao dečak maštao sam da trčim između golova na Koševu, Maksimiru ili "Marakani". To je ostao moj nedosanjani san, ali i dalje rado sa prijateljima rekreativno igram fudbal. Kad god mi obaveze dozvoljavaju bavim se sportom, vežbam u teretani, džogiram, pikam loptu sa društvom. I mogu da se pohvalim da sam u dobroj fizičkoj kondiciji.
Voli Osman dobro da pojede, ali ipak zbog vitkog stasa zna da se zaustavi kad je najslađe.
– Što sam stariji, sve više obraćam pažnju na ishranu. Poslednja dva-tri meseca sam oslabio pet kilograma, nisam držao neku posebnu dijetu, samo sam poveo računa o jelovniku. Trudim se da što manje jedem hleba, slatkiša i izbegavam alkoholna pića. Važno je i da se čovek ne prejeda.
Pevač rado pije čajeve, a kao i većina njegovih kolega, navodi da je za dobar glas najvažniji san:
– Treba se dobro ispavati, a ja izbegavam da pevam ako sam gladan. Naravno, ne treba da bude stomak ni prepun, ali nađe se prava mera. U principu sam zdrav, pa kod lekara idem samo po potrebi.
A kada je reč o estetskoj hirurgiji, Osman kaže:
– Nisam pristalica silikona, botoksa, zatezanja, ali ako nekom to popravlja samopouzdanje, pa i izgled, zašto da ne uradi korekcije. Inače, ja imam, kako se to kaže, bejbifejs, i svi kažu da izgledam mlađe nego što imam godina. Što da se lažemo, prijaju mi takvi komplimenti!

 

 

Nema ništa protiv alternative
– Nemam ništa protiv homeopatije i alternativnih metoda lečenja kao što su akupunktura, bioenergija, rekonekcija… Sve što ljudi misle da im može pomoći, treba da probaju. Do sada ništa od ovoga nisam koristio, jer nije bilo potrebe – kaže Osman.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here