Ne pomišljaju na niži rang!

0

NOVA NADA: Daniel Toroman sa ocem, maserom Dušanom

U poslednjih pet mečeva sa dva nerešena rezultata osvojena su samo dva boda, što je najmršavija jesen u poslednjih desetak godina. U klubu su svesni nezavidnog položaja, ali panike, ipak, nema. Svi su skloniji trezvenom razmišljanju i analizi nego panici i strahu od selenja u niži rang, iz kojeg su ove sezone i došli.

 

– Uveren sam da nove selidbe neće biti, jer pred sobom, do 7. marta, imamo celu zimu za treninge i celu prolećnu sezonu u kojoj još imamo realne šanse da nadoknadimo ono što smo u jesenjoj propustili – mišljenja je trener Zoran Aladžić, koji loš plasman vidi kao posledicu povreda i sportskih pehova.

 

– Mnogo smo bodova izgubili u poslednjim minutima i od onih koje svi drugi tuku, osim nas!
 

IPAK OPTIMISTA: Trener Zoran Aladžić

Nada u lepše sutra ne napušta trenera JU 96 i pored brojnih pehova.

 

– Nikola Mičić koji je za nas bio veliko pojačanje, posle dva susreta, zbog povrede stopala, izbačen je iz stroja. Turgaj je, zbog radnih obaveza, otišao u Hamburg, a Grozdanić, jedini pravi golgeter, zbog nezalečene povrede kolena celu je sezonu igrao sa pola snage. Zato ćemo dovesti nova pojačanja. Iz Štelingena je već stigao

 

Daniel Toroman, a osim tri dobra fudbalera koje imamo u veznom redu, pokušaćemo da od Grka vratimo i Daniela Jankovića. Celu zimu treniraćemo tri puta nedeljno, a imamo i nekoliko turnira – optimista je Aladžić, koji rešenje briga oko opstanka očekuje u prvih pet prolećnih kola, koja igraju sa "sa susedima" iz donjeg dela tabele.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here