Navijač sam Zvezde ceo život

0

Novak Đoković je privatnim avionom doleteo u Beograd i zatražio ulaznicu za utakmicu u Kombank areni, a kada se i pojavio u njoj, doživeo je ovacije pune dvorane.
"Delije" su mu otpevale pomalo nepristojnu pesmicu, o tome kako je "… Rafaela Nadala", zbog čega Noletu i nije bilo baš prijatno.
– Pre par godina sam gledao Partizan u Evroligi, evo drugi put u život gledam košarku u Areni i meni ovo zaista izgleda fantastično – rekao je Đoković i dodao:
– Navijam za Zvezdu ceo život i za mene je ovo bila specijalna prilika da iskoristim malo slobodnog vremena i dođem da podržim svoj klub. Zbog profesije i putovanja nemam puno prilike da živim u Srbiji i da gledam utakmice i svog kluba, ali i Partizana. Bodrim sve naše klubove u međunarodnim takmičenjima i volim da ih podržim uživo, kada mogu.
– Ovo je već izvanredan uspeh košarkaša Zvezde, ovo im je veliki podstrek i motivacija da igraju pred 25.000 ljudi. Čestitam "delijama"! Drugačije je nego kada igra Dejvis kup reprezentacija. To sam video i kada sam prolazio kroz tunel, pored svlačionica – uporedio je Đoković i dodao: – I moje uspomene iz Arene su fenomenalne.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here