Printscreen
Zorica Marković

Pevačica Zorica Marković, poznata po svojoj dugogodišnjoj karijeri na estradi i učešću u rijalitijima, bila je gost na jednoj medijskoj proslavi gde je podelila svoje trenutne planove i razmišljanja o budućnosti.

U razgovoru za medije, Zorica je istakla da i dalje redovno nastupa i da se uvek rado odaziva svakom pozivu, ne zbog finansijskog aspekta, već zbog zahvalnosti svojoj publici.

– Nije zbog novca, ja sam narodu dužna da i dalje pevam i da snimam, tako da ću se time pozabaviti u narednom periodu, hvala Bogu još me ljudi vole – izjavila je Zorica.

Pored toga, pevačica je komentarisala trenutnu estradnu scenu, posebno ističući mlade pevače kao što su Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša, za koje smatra da će naslediti njenu generaciju umetnika.

Zorica Marković je poznata i po svom učešću u rijaliti programima, a posebno u “Farmi”, koja se uskoro vraća na male ekrane. Otkrila je da je primila poziv da se ponovo pojavi u novom formatu rijaliti programa, ali da zbog trenutnih obaveza nije u mogućnosti da se pridruži.

– Navalio narod na mene kao smrt na babu! Moram da priznam, jesu me zvali, hvala im i što su me zvali, ali i što su me razumeli da zbog obaveza ne mogu u rijaliti. Možda nekad uskočim ako im trebam, ali vidim da su okupili opasnu ekipu – rekla je Zorica.

Dodala je i da bi volela da preuzme ulogu kontrolora ili mentora.

– Bilo bi dobro da ulazim da ih kontrolišem na ‘Farmi’, kao što Goca radi u ‘Eliti’, moraću da im predložim to, ali ne sumnjam da će oni meni već naći neku ulogu – zaključila je Zorica za Informer, ostavljajući mogućnost za potencijalni povratak u rijaliti program.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here