instagram/printscreen
Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović progovorila je o svojoj karijeri, privatnom životu, ali i javnim izjavama zbog kojih se danas kaje. 

Manojlovićeva je često na meti modnih kritičara, a o komentarisanju njenih odevnih kombinacija rekla je sledeće:

– Stajling je impresivan. Modni stručnjaci su pretplaćeni da mene kritikuju i nekad imam utisak da šta god obučem, to nekad budu i skupe stvari, al možda to meni ne stoji. Ima i do toga ko nosi – rekla je Rada, pa pomenula kritičare.

– Ne interesuju me komentari. Kada svi ti znalci budu u mom telu, tada se vi presvlačite, šišajte kako hoćete. Najvažnije je da je meni dobro. Nikada ne bih promenila frizuru, pokušala sam. Šiške sam tad ošišala. Da sam zbog ljubavi menjala frizuru, tri glave bi trebalo da promenim, da se time vodim.

– Moja sestra Maja mi kaže “Radmila, ja se pitam što te ljudi ovoliko pljuju, kritikuju, ja kad pogledam tvoj snimak, ti i mene iznerviraš koliko mlatiš tom kosom”. Znate, kako, ne pušim, ne pijem i kad nemam mikrofon u ruci, ja ne znam šta ću sa rukama – dodala je pevačica.

Pevačica se osvrnula na svoj privatni život i javne izjave o emotivnim partnerima:

– Iskrenost me je skupo koštala, ja da se promenim ne mogu, uvek ću nešto da lupim s neba pa u rebra. Ali za šta sam se najviše pokajala je što sam iznosila neke stvari iz svog privatnog života, a mislim da je trebalo o vezama malo više da ćutim – rekla je Rada.

Na pitanje da li je istina da je finansijski pomogla svom bivšem dečku, Milanu Stankoviću, rada je kratko odgovorila:

– Ja ne bih to da komentarišem, ako sam o tome ćutala od 2010. godine, ja ne bih ni sada ništa da kažem. Ima on svoje neke momente, kada je negde i ne možeš da ga uhvatiš, ali naravno da se čujemo oko nekih ključnih stvari poput albuma. On je neko ko me uvek iskreno posavetuje, posluša pesme, on ima svoje favorite – rekla je Manojlovićeva za Blic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here