Napadnut Srbin kod Gnjilana

0

Lekari bolnice u Gračanici su preneli Tanjugu da je Pešić primljen sa povredama glave i da je potrebno da ostane na lečenju.

 

Pešić je izjavio da je napadnut pre podne na seoskom putu. "Krenuo sam automobilom kod rođaka. Dvojica ljudi u crnom golfu su mi preprečili put i napali me. Uspeo sam nekako da se izvučem i dođem do bolnice sa povredama glave“, rekao je Pešić.

 

On veruje da su napadači bili Albanci i tvrdi da nije bilo povoda za napad na njega. Bolnica u Gračanici je o ovom napadu obavestila Kosovsku policiju.

 

Hašani: Nepoznati motivi napada

 

Portparol Kosovske policijske službe u Gnjilanu Ismet Hašani potvrdio je danas da je u selu Paralovo u tuči teško povređen Srbin, starosti 28 godina.

 

Hašani je rekao da je, prema prvim rezultatima istrage, Srbin napadnut kada je automobilom skrenuo sa glavnog puta i ušao u sporednu ulicu u blizini seoske škole.
 

Mladić je preneo policiji da je primetio automobil golf, crne boje, iz kojeg su izašla dvojica i izbacili ga iz vozila, rekao je Hašani.
 

Hašani je izjavio da je mladić zadobio teške telesne povrede, prouzrokovane udarcima tvrdim predmetima i pesnicama po glavi.
 

Napadnuti čovek uspeo je da pobegne i ode do seoske ambulante u Šilovu gde mu je pružena prva pomoć.
 

Lekari su rekli da se njegovo zdrvstveno stanje postepeno normalizuje.
 

"Za sada se ne znaju motivi ovog napada i još niko nije priveden", rekao je Hašani

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here