www.akvadom.rs
Pločice u kupatilu

Želite da svoj životni prostor ulepšate i osvežite pločicama vrhunskog kvaliteta? Potreban vam je proizvod koji u isto vreme poseduje visok nivo izrade, prilagodljive dimenzije i moderan dizajn?

Onda je salon keramike Akvadom najbolje rešenje za vas. Ovaj novosadski distributer najbolje opreme za dom je već godinama lider na tržištu, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih korisnika. Pozitivne epitete ovaj salon je zaslužio zahvaljujući odličnom izboru pločica najrenomiranijih svetskih brendova, koji su odlična garancija kvaliteta i dugotrajnosti opreme.

Najveći izbor pločica najboljih proizvođača

Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda, Akvadom je savršen izbor za vas bez obzira na to da li oblažete kuhinjske ili kupatilske površine, te zidove ili podove. Ovaj salon keramike vam nudi moderne pločice, koje se izrađuju od gres porcelana, što omogućava da se koriste za kako spoljašnje, tako i za unutrašnje prostorije. One će se prilagoditi svim dimenzijama vašeg prostora: kupatila, kuhinje, hodnika, dnevne sobe, a njihov dizajn je tu da osveži beživotne i neuređene površine. U skladu sa savremenim trendovima, Akvadom poseduje veliki broj popularnih pločica, koje imitiraju teksture: drvo, beton, kamen, mermer. Topla preporuka su i laserski sečene pločice, koja vam omogućavaju da ih ugradite bez ili sa minimalnim fugovanjem. Ono što je svakako najveća prednost kada je u pitanju ugradnja pločica, jeste njihova izuzetna postojanost i vrlo jednostavo održavanje površina prekrivenih pločicama.

Kada je reč o o vrstama pločica koje su vam dostupne, Akvadom ponuda se deli na:

● Podne pločice – idealne za sve prostorije: kupatilo, kuhinju, poslovne prostore, hodnike, garaže. Možete birati između polusjajnih, mat i sjajnih pločica, te na osnovu sastava na: granitne, gres i glinene.
● Zidne pločice i dekori – namenjene za ugradnju u kuhinji i kupatilu, a mogu biti sjajne ili mat. Kada je u pitanju obrada, na raspolaganju su dve vrste: mermer i drvo ili drvo i beton.
● Mozaici – najbolji način za praktičnu zamenu dekorativnih pločica. Prodaju se na kvadratni metar, a mogućnost kombinovanja i jednostavni načini montaže i lepljenja su razlog zbog koga je ovaj vid opreme postao omiljen.

Što se tiče proizvođača čiji proizvodi krase Akvadom police, preporučujemo pločice stvorene od strane kompanija: Kutahya, Seramiksan, Teretinta, Savoia Italy, Gorenje, Keros, Geotiles. Nabrojani brendovi predstavljaju lidere na evropskom tržištu, a njihovo dugogodišnje poslovanje i veliki broj zadovoljnih korisnika dovoljna su garancija kvaliteta proizvoda. Takođe, ono što ih izdvaja od drugih jesu i vrlo konkurentne cene, koje su u potpunom skladu sa pruženom uslugom.

Gde i kako nabaviti Akvadom proizvode

Najbolje pločice raznih vrsta i proizvođača možete nabaviti u prodajnom prostoru Akvadom salona, koji se nalazi na adresi: Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad. Salon je otvoren od ponedeljka do petka od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 16 časova. Određeni modeli pločica mogu se preuzeti i u Beograd, a dogovor oko preuzimanja možete obaviti na brojeve telefona: +381 21 302 2348 ili +381 60 020 6076. Ukoliko su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije i detalji oko naručivanja i isporuke, možete pozivati brojeve telefona: +381 21 302 2348 i +381 60 020 6076 ili se obratiti putem mejla: office@akvadom.rs.

Posetite sajt Akvadom salona ili lično njihov salon i uverite se zbog čega najbolji stanovi na dan Novi Sad i najrenomiraniji poslovni prostori svoje površine ulepšavaju i čuvaju proizvodima ovog salona keramike. Briga o kupcu, veliki asortiman usluga, brojne pogodnosti i veliki broj zadovoljnih korisnika samo su neki od pozitivnih epiteta koji stoje uz Akvadom salon keramike. Oni su dovoljna garancija kvaliteta i razlog zbog koga treba da postanete deo oduševljenih kupaca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here