Đ. Janković
PROMOVISALI LOZNIČKI TURIZAM: Nagrađeni pojedinci i organizacije

Turistička organizacija grada Loznice (TOGL) organizovala je završnu svečanost 19. Turističke patrole, njene celogodišnje akcije. U Vukovom domu kulture uručene su nagrade onima koji su se istakli na polju promocije i unapređenja lozničkog turizma.

Ove godine nagrade su dobili seosko-turističko domaćinstvo Šurička bajka iz sela Šurice, za razvoj ruralnog turizma, Velnes-centar Kovilje – Banja Koviljača, fotograf Dejan Damjanović za objave motiva lozničkog kraja na Instagramu koje se dele u Srbiji i van nje, Moto-klub Gonzales za dugogodišnju organizaciju moto-skupa u Lešnici. Pčelarsko društvo Loznica nagrađeno je za organizaciju Regionalnog sajma meda, Žozi infomedija za promociju lozničkih turističkih manifestacija na društvenim mrežama, a Auto-moto udruženje Loznica za organizaciju Auto-moto šoua i Traktorijade. Među dobitnicima je i Agencija za ketering Patrola 015, koja dve decenije organizuje sve vrste svečanosti, KMF Loznica grad 2018 koji je nedavno bio domaćin glavne runde Lige šampiona u futsalu, kao i Srednja ekonomska škola koja je priredila Sajam turizma i gastrologije.

Ponovo su nagrađeni i učesnici konkursa za najbolje turističke fotografije. U kategoriji “Lilanje” i “Lila-Lo” pobedio je Dejan Damjanović, Vladislava Filipović Trifunović je prva u kategoriji “Letnja avantura”, a u kategoriji “Nostalgija” nagrađena je Marija Grujičić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here