pixabay.com

Neki muškarci jednostavno imaju tu tajnu moć – onaj šarm kojem je teško odoleti.

Bez obzira na to kako izgledaju ili šta rade, čini se kao da svaka žena pada pod njihov uticaj. Da li je to u njihovim očima, osmehu ili nekoj nevidljivoj energiji? Možda odgovor leži u zvezdama!

Saznajte u kojim se horoskopskim znakovima rađaju muškarci koji osvajaju žene sa lakoćom – bez puno truda, ali sa puno stila.

Lav

Lav je horoskopski znak u kojem se rađaju pravi kraljevi osvajanja. Muškarac Lav ne treba da uloži previše truda – jednostavno se pojavi i svi pogledi odmah su na njemu. Ovaj vatreni znak zrači samopouzdanjem i harizmom koja osvaja bez reči. Njegova moć leži u njegovom stavu – Lav uvek zna kako da izgleda, šta da kaže i kada da to kaže. Njegov osmeh često skriva blagu drskost koja dodatno intrigira, a taj spoj samopouzdanja i zagonetnosti ključ je njegovog uspeha.

Žene ga jednostavno obožavaju jer Lav voli da bude u centru pažnje, ali nije sebičan u tome – svojim partnerkama daje osećaj da su i one deo njegove “kraljevske” sfere. Romantični Lavovi znaju kako da učine da se žena oseća posebno, a to nije samo zbog njegovih velikih gestova i komplimenata. On voli da zablista, a kada je sa voljenom osobom, želi da i ona sija uz njega.

Vaga

Ako postoji znak koji zna kako da se igra sa ljubavlju i zavodi na najsuptilniji način, to je svakako muškarac rođen u znaku Vage. Ovaj vazdušni znak savršeno balansira između šarma i elegancije, a njegov osmeh i blaga ljubaznost osvajaju srca s lakoćom. Vaga je horoskopski znak koji u svakom trenutku zna kako da izgleda besprekorno – on je taj koji će vas očarati svojim manirima, načinom govora i neverovatnim smislom za estetiku.

Muškarac Vaga voli ravnotežu, pa će uvek znati kako da održi stvari laganima i prijatnima. Njegov je trik u tome da ne forsira – on prirodno zavodi. Umesto velikih, dramatičnih gestova, Vaga će vas osvojiti suptilnim komplimentima i dubokim razgovorima u kojima pokazuje svoj interes za vaše misli i osećanja. Žene vole Vage jer uz njih nema stresa ni napetosti – sve je u harmoniji, a u njegovom društvu lako je osećati se lepom i poželjnom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here