pixabay.com

Muškarci često za žene znaju da kažu da su dobre ili loše u krevetu, ali šta to zapravo znači?

Želite da znate šta ženu čini dobrom u seksu? Ne brinite, to nije samo njeno iskustvo i veštine, već je reč o nekim potpuno drugim faktorima. Devet muškaraca za “Kosmopoliten” otkrilo je šta za njih znači da je žena dobra u seksu, a odgovori bi mogli da va iznenadite.

Entuzijazam

“Entuzijazam je ključan. Takođe, da imaju dozu avanturizma u vezi sa svojom seksualnošću, odnosno, da mogu otvoreno da razgovaraju o svojim željama i maštarijama, tako da se oboje osećamo sigurno i prihvaćeno. Ali, ključna stvar je entuzijazam.”

Hemija

“Njena hemija sa mnom. Najbolji seks koji sam imao je bio sa ženama koje su najviše želele seks i koje su bile vođene strastima. Muškarci, poput žena, žele da budu poželjni. Kad mi žena šapće na uho i govori mi koliko me želi i kako sam joj privlačan, onda je to najbolji seks koji ću imati. Takođe ću joj se istovremeno dati više.”

“Kada mi daje znake da uživa u mom telu, bez obzira govori li mi to ili mi fizički pokazuje. Ako posle želi maženje, to je uvek neverovatno.”

Komunikacija

“Svi su različiti. Sve dok imate seks, treba da budete otvoreni i da komunicirate jedno s drugim. I uvek je dobro reći šta vam odgovara za vreme seksa.”

Otvorenost

“Kada je otvorena sa svojim seksualnim željama i prema onom što joj pruža dobar osećaj.”

Bez osuđivanja

“Seksualna kompatibilnost. Imam nekoliko fetiša i volim da pronađem devojku koja je bar otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikad ne uradimo. Reč je o tome da se prijatno osećam u spavaćoj sobi, bez straha od osude. Takođe, najseksi stvar koju žena može imati u krevetu je samopouzdanje.”

Kreativnost

“Moja supruga hvata moje znake o mojim najdražim stvarima i u njima se jako dobro snalazi. Neverovatna je, kreativna i pažljiva. ”

“Kad je ženi potpuno prijatno da istražuje ​​sve aspekte seksa i telesnog zadovoljstva, to je neverovatno iskustvo”, naveli su muškarci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here