Možda dođe i Mesi?!

0

Odlazak ili ostanak Nenada Milijaša glavna je tema ovih dana među navijačima Crvene zvezde.
Iako je za ugled i budućnost kluba mnogo bitnije šta će biti sa licencom za takmičenje u Superligi i da li će novi igrači dobiti potrebne registracije, utisak je da se o tim problemima manje brine i da vlada optimizam.
– Do 31. avgusta (kraj prelaznog roka prim.aut) svi će moći da igraju. Radimo na tome da pojačanja zaigraju već u subotu protiv Jagodine – izjavio je vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezdan Terzić.
Kada je budućnost kapitena u pitanju, slika je drugačija. Terzić je najavio da će Milijaš igrati protiv Jagodine, kao i protiv Vojovidine u trećem kolu. Šta će biti posle, nije znao da kaže…
– Milijaš treba da se fokusira samo na subotu i utakmicu sa Jagodinom. Već je u prvom kolu pokazao da je pravi kapiten i da mu to neće biti problem. On nam je potreban kao lider, jedan od najboljih igrača. Prošle godine je imao veliki doprinos, sada je fenomenalno počeo… Sa njim idemo u Novi Sad, a "šta posle" je daleko.
Odlazak iskusnog veziste sigurno bi bio veliki udarac za mlad tim Nenada Lalatovića, a Terzić je naglasio da nije isključeno da u slučaju odlaska kapitena na "Marakanu" stigne zamena:
– Daleko je 31. avgust… Može da ode još šest igrača, a može i da dođe Mesi. Kako se približava kraj prelaznog roka, tako će igračima padati cena. Možda neko ko nije bio dostupan Zvezdi, sada to postane?!
 

Jovanović potpisuje, Mbođ na čekanju
Talentovani štoper Vukašin Jovanović u subotu je debitovao za prvi tim Crvene zvezde, iako još nema profesionalni ugovor. Čak ni stipendijski.
Terzić je najavio da će taj propust biti uskoro ispravljen:
– Vukašin ovih dana potpisuje ugovor, a videćemo da li će i Senegalac, Mamadu Mbođ. To je to što se tiče štopera za ovo leto.

 

Luka Jović strelac

Kombinovani sastav Crvene zvezde savladao je ekipu Rudara iz Kostolca, člana srpske lige Zapad rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola je bio Luka Jović u 22. minutu.
Utakmicu protiv Rudara počeli su: Kahriman – P. Đorđević, Jovanović, Planić, Antić – Gogić – Ristić, Bosančić, Gavrić, Jović – Despotović. Igrali su još: Trkulja, N. Đorđević, Mitrović, Mbođ, Ahčin, Čikić, Jokić i Karaklajić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here