Kosovo online
Nedžmedin Spahiu

Politički analitičar Nedžmedin Spahiu ocenio je neuspešnom rundu dijaloga u Briselu navodeći da ukoliko ne bude implementiran sporazum od prošle godine dogovoren u Ohridu – počeće rat.

– Nema šta više da se priča, mora se doći i implementirati sporazum ili će se ratovati, nema drugih solucija. To je naravno loša vest za Kosovo, a mora biti loša vest i za Srbiju i za region i sve one koji pokušavaju da sklope mir između Kosova i Srbije – kazao je Spahiu.

Prema njegovim rečima, bilo je potrebno odrediti datum kada će strane ispuniti svoje obaveze, odnosno datum kada će Kosovo formirati Zajednicu srpskih opština, a Srbija otvoriti stalnu misiju na Kosovu i Kosovo svoju stalnu misiju u Beogradu.

– Te dve stvari su suštinske u francusko-nemačkom planu i postignutom dogovoru i to se mora poštovati. Ako se to ne poštuje, šta je zapravo sadržaj ovih sastanaka – kazao je Spahiu.

9 COMMENTS

  1. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

  2. Који мир са нашом територијом? Овај није при себи. Шипар то је наше, овако или онако. Даће Бог, догодине у Призрену!

  3. Bravo Nedzmedine, napokon neko da normalno misli.
    Dosta je bilo ratovanja za nista.Albanci,Srbi i drugi narodi svi su to isti – Balkanci-.
    Treba vec jednom da se slazu i zive zajedno u miru. Od tih stranaca ( Nemaca,Amerikanca, Francuza… )
    nema od tog nista…

  4. Sacekaj AV ima svoju pricu samo za Srbe. On okolo potpisuje, mu;lja, petlja, izmislja i pri tom sebe promovise kao branioca Kosova. Dajte malo AV vremena. Potpisat ce on, samo ga pustite da jos malo bude Happy tv.

  5. Rešenje je ZSO u kojoj će Srbi živeti slobodno u miru sa Albancima, zatim Open Balkan u kome neće biti granica i na kraju pristup EU. Da su to Albanci shvatili 2012. god kada je potpisan Briselski sporazum do sada bi već svi bili u EU – ovako mrcvare i narod i Srbiju i Albaniju. Zapad neće dozvoliti stvaranje Velike Albanije koja je postojala samo u periodu nacističke Nemačke 1941-1945 – to Kurti nije shvatio !!!

  6. Pa da zato Kurti i Vučič kupuju naoružanje od sve strane znaju on to ljepo šta nam kuvaju za vječeru da če morati jednog dana če morati jadan narod da doživi još jedan etnički sukob da ne kažem R..T…!! E To BATO NEČE MOČI DOLE VLADA I KURTIJA I VUČIČA NEK DAJU OSTAVKE i nek sjednu normalni političari stara garnitura NAPOLJE ako nemogu 26 god dase sporazumu u ničemu onda NEVALJAJU za narod. Daleko bilo više dosta smo mlade djece i svoje najmilije izgubili zakopali i još istražujemo masovne grobnice gdesu pa čekamo Obdukcije za identifikaciju dali je Albanac ili Srbin neče biti ništa više ,Ja hoču da živim u zemlji ljubavi i poštovanja vjere religije i nacije da jedan drugome budemo časne komšije odemo u Slavu i Bajram i budemo podrška ,Hoču normalan život neču da gine ni Srpsko ni Albansko ni Tursko ni Bošnjačko ni Romsko ,Djete jer to su naša djeca sve su to naši Balkanci ,ZAVRŠENA PRIČA

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here