ATAImages
Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović i njen partner Vladimir Ranković postali su glavna tema medija i društvenih mreža. U poslednjem spotu za njenu pesmu, Vladimir se pojavljuje u ulozi njenog partnera, što je dodatno podstaklo zanimanje javnosti za njihov odnos.

Rada je dugo pokušavala da svoju vezu sa Vladimirom drži u tajnosti, međutim, paparaci su ih uhvatili na aerodromu dok je Vladimir dolazio po nju. Otada, par se često pojavljuje zajedno, ali nastoji da privatnost zadrži za sebe.

Za domaće medije, progovorile su najbliže komšije, pa otkrili kakva je Rada privatno i u kakvom je odnosu sa svojim partnerom.

Jedna starija komšinica otkriva:

– Viđala sam da kod Rade dolazi neki istetovirani mladić, uglavnom uveče. Mislila sam da je možda vozač ili član benda. Nisu se nikada grlili ili ljubili po ulazu. Međutim, kasnije sam saznala da joj je dečko. Rada je divna, uvek vesela i nasmejana, i svima se javi. Baš je ona devojka iz naroda. Nikada ne glumi neko ludilo – rekla je ona.

Komšinica dodaje da Rada živi sa sestrom i da je noćni tip:

Rada je noćni tip i retko se budi rano. Nikada je nisam videla da izlazi iz stana pre 14, 15 časova. Mada, to je verovatno zbog njenog posla. Najsmešnije mi je kada je vidim kako izlazi po hladnoći u onim oskudnim haljinicama. Kažem joj: “Rado, prehladićeš se, čuvaj bubrege”.

Konobar iz obližnjeg lokala, o Radi je rekao sledeće:

– Rada ponekad dođe sa sestrom da popije domaću kafu. Nije baš često po kraju. Uglavnom uđe u svoj džip i to je to. Nosi uvek neke kese sa garderobom. Jednom se na ulici fotkala i nagazila na haljinu, pa je morala da ide do stana da je promeni. Uvek je vesela i sa svima se ispriča. Retko je ljuta ili neraspoložena. Naučila je kroz posao da se ponaša sa svima lepo, zato je i tražena – rekao je on za Blic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here