Modna revija uz trubače

0

 

 

Nastupala je i plesna grupa "Dens muvi" iz Gosaua. Na kraju revije potpredsednik "Vesta", Dragiša – Gile Vasić je svakom učesniku poklonio ružu. Revija je završena tik pred ponoć, a tačno u ponoć uprava kluba je priredila iznenađenje za sve prisutne i dovela trubače. Duvački orkestar Miloša Kosića "Zvuci zavičaja" iz Ciriha, ušao je svirajući i odjednom su se svi digli na noge i počeli da se vesele, a zabava je trajala do jutra.

– Pošto su nam prostorije u industrijskoj zoni u Flavilu, organizujemo muziku svakog vikenda, a neretko nastupaju i zvezde sa estrade. Takođe ustupamo našim ljudima prostorije, kao što je večeras bilo, za modne revije, sastanke, večere i veselja – kaže predsednik kluba Dragan Jakšić, rodom iz Petrovca na Mlavi.

– Veoma lepo smo se proveli večeras. Imali smo i šta da vidimo, lepu modnu reviju, a najviše su nas iznenadili trubači koje retko uživo slušamo u Švajcarskoj. Osećali smo se kao da smo u Guči – kažu Cican iz Bijeljine i Marijana iz Kraljeva.
Inače, klub "Vest" je jedan od mlađih u istočnoj Švajcarskoj, a upravu čine predsednik Dragan Jakšić, potpredsednik Dragiša-Gile Vasić, blagajnik Goran Aranđelović i sekretar Dejan Vasiljević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here