Tanjug
Mihail Mišustin

Nema planova za uvođenje ograničenja za strane kompanije koje žele da nastave da rade u Rusiji ili da pokrenu nove investicije u zemlji, rekao je danas premijer Mihail Mišustin tokom rasprave u Državnoj dumi o njegovom ponovnom izboru na mesto predsednika vlade.

On je takođe naglasio da će ruska vlada nastojati da poveća atraktivnost ruskog pravnog sistema kada je reč o poslovanju kompanija, preneo je TASS.

– Nastavićemo da podržavamo mehanizme projektnog i vlasničkog finansiranja – rekao je on.

Mišustin kaže da vlada neće ograničavati ni ruske poslovne poduhvate na stranim tržištima.

Najavio je i pripremu sporazuma o zoni slobodne trgovine sa zemljama Azijsko-pacifičkog regiona, Bliskog istoka i Afrike.

– Radićemo na sporazumima o slobodnoj trgovini sa zemljama Azijsko-pacifičkog regiona, Bliskog istoka i Afrike, proširiti industrijsku, naučnu i tehničku saradnju i pokrenuti nove zajedničke ekonomske i investicione projekte – rekao je on.

Državna duma Rusije je na plenarnom sastanku usvojila predlog odluke o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera.

Za ovaj predlog glasalo je 375 poslanika, uzdržanih je bilo njih 57, dok nijedan od poslanika nije glasao protiv, prenosi RIA Novosti.

1 COMMENT

  1. HAHAHAHAHAAHHA….KO TO JOŠ HOĆE DA RADI KOD VAS? HAHAHAHAHAHAHAHA….
    EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMLJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here