Milijaš odlazi posle Vojvodine

0

Rastaju se Crvena zvezda i Nenad Milijaš. Posle dve godine od kada se vratio na "Marakanu" iz Engleske i osvojene šampionske titule prošle sezone, došlo je vreme za novi rastanak kapitena i crveno-belih.
Iako zvanične potvrde nema, a Milijaš izjavljuje da "postoji mogućnost da ode, ali i da ostane", jasno je da će iskusni vezista put Turske, tačnije drugoligaša Manise, koja sa njim u timu želi da se vrati na glavnu fudbalsku scenu u toj zemlji, pa mu je ponudila primamljiv dvogodišnji ugovor.
Dogovor šampiona Srbije i kapitena od zimus, naime, još nije ispoštovan. Prema nezvaničnim informacijama, Milijaš je pristao da odigra kompletan prolećni deo sezone bez finansijske nadoknade, a pod uslovom da mu do 31. avgusta budu isplaćena dugovanja iz ranijeg perioda, koja iznose skoro pola miliona evra. Pošto su šanse da se to dogodi minimalne, ako se uopšte može govoriti o bilo kakvoj mogućnosti u tom pravcu, jasno je da će drugi boravak nekadašnjeg reprezentativca Srbije na "Marakani" biti završen sporazumnim dogovorom, kojim bi bile zadovoljne obe strane. To je ranije obično značilo opraštanje dela ili celog duga u zamenu za "čiste papire" i mogućnost postizanja boljih ličnih uslova prilikom prelaska u drugi klub.
Milijaš će, ipak, sačekati poslednji trenutak u letnjem prelaznom roku da krene put Turske i odigraće još dve utakmice u crveno-belom dresu, protiv Jagodine u Beogradu i protiv Vojvodine u Novom Sadu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here