Milena: Dragana, ti si retardirana!

0

 Dragana se jada Maci i Firčiju
 

I taman kada su gledaoci pomislili da ih od mladog para više ništa ne može iznenaditi, oni su sve zaprepastili prisluškujući razgovor Dragane, Mace i Firčija u štali. Gazda Nemanja i njegova devojka, u gluvo doba noći, prikrali su se ispod prozora štale i slušali šta sluge i bivši bubnjar pričaju.

 

Dragana je otkrila cimerima da je Nemanja prevario i ostavio zbog Milene, dok su je Maca i Firči zapitkivali o detaljima njene dvogodišnje romanse sa pevačem. Pomahnitali od besa Nemanja i Milena su uleteli u štalu i verbalno nasrnuli da ukućane.

 

"Ti si retardirana idiotkinja, glupačo! Jadnice!", urlala je Milena na Draganu nazivajući je najpogrdnijim imenima. Balerina je bez uspeha pokušavala da umiri razgoropađenu pevačicu.

"Ne razumem taj tvoj jezik, ja govorim srpski, engleski i nemački, ali taj tvoj ne. Milena prestani i idi da spavaš", rekla je Dragana, što je još više razbesnelo pevačicu koja umalo nije fizički nasrnula na protivnicu.


Istovremeno Nemanja je urlao na Macu, optužujući ga za sve i svašta, pa i za svađu sa Milenom. Voditelj je rekao da ništa ne krije i da ima pravo na svoje mišljenje, ali je gazda nastavio sa drekom i uvredama. Situacija na imanju postaje ozbiljna, ali ostaje nejasno zašto organizatori "Farme" ne upozore Nemanju i Milenu da se upristoje i povedu računa o rečniku, s obzirom na to da šou gledaju i deca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here