Mile Lajter ponovo predsednik SKSU “Ribar”

0

Predsedništvo "Ribara" (Mihajlo Lajter, donji red u sredini)
 

Oni su apsolutnom većinom glasova produžili mandat dosadašnjem predsedniku Mihajlu – Miletu Lajteru.
 

Na Izbornoj skupštini, ribari su usvojili izveštaj o radu u protekloj godini, finansijski i izveštaj nadzornog odbora, a potom izglasali novo-staro predsedništvo. Za potpredsednika je izabran Dragan Marinković, blagajnik je Nedeljko Lukić, a sekretar Piroška Hiler. Koordinatori su Mileta Milenković, Milivoje Petrović i Ružica Đurica. U Nadzorni odbor su ušli Mileva Štube, Đurica Jandrić i Milan Grujić.
 

Pomoć celom udruženju

Mihajlo Lajter je obećao da će se društvo na čijem je čelu još više angažovati na organizovanju ostalih manifestacija u okviru kuće i tako (po tradiciji) pomoći Srpskom kulturno-sportskom udruženju da poboljša finansijsku situaciju.

"Prošla sezona se divno završila. Imali smo lepih uspeha o kojima su "Vesti" već pisale. U novoj sezoni imaćemo jedan takmičarski turnir više, tako da će biti osam, a organizovaćemo i tri do četiri pecanja sa našim familijama i članovima ostalih društava iz kuće SKSU", najavio je za novu sezonu Mihajlo Lajter.
 

"Prošle godine smo vodili KUD "Dunav-Kolo-Kolo" na jezera u okolini Berlina, gde su se oni fantastično proveli, jer smo svi tamo i zanoćili, pravili logorske vatre i pecali. To se pokazalo kao veoma dobro, pa ćemo ove godine praksu najverovatnije proširiti i na ostala društva jer su oni već najavili da bi nam se rado pridružili na ovakvim izletima u prirodu", dodao je predsednik "Ribara".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here