Foto:Instagram/milanstankovic
Milan Stanković

Pevač Milan Stanković, koji se poslednjih godina povukao sa javne scene i posvetio duhovnosti, sada je iznenadio svoje pratioce novim snimkom.

Iako se retko oglašava, njegova najnovija objava iz kreveta, gde otvara poklon od izvesne Jece, brzo je postala hit.

U videu, Stanković otvara skupoceni parfem vredan oko 200 evra, a njegova reakcija sugeriše da je reč o jednoj od njegovih omiljenih mirisnih nota.

– Hvala mojoj Jeci – napisao je on.

Podsetimo, pevačica Rada Manojlović nedavno je gostovala u emisiji gde je otvoreno govorila o svom bivšem emotivnom partneru, Milanu Stankoviću, s kojim je, kako kaže, ostala u prijateljskim odnosima uprkos raskidu.

– Naša veza i dalje traje, kao prijateljska. To je retkost, ali postoji. Milan mi je drug, on je sada odlično, našao je svoj mir i spokoj, povukao se sa estrade i ja ga potpuno razumem – izjavila je Rada, osvrnuvši se na njihov odnos nakon ljubavne veze.

– Prošli smo golgotu. Nismo bili svoje gazde, radili smo za organizacije koje nas nisu pitale da li smo jeli ili spavali. Živeli smo u kombiju, a po dva, tri koncerta dnevno bila su naša svakodnevica. Upravo iz tog mukotrpnog rada i druženja proistekla je naša ljubav, zbog čega smo i ostali prijatelji – ispričala je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here