Mia kao Rijana oprostila dečku batine

0

Prešla preko batina?!

– Mia i Nikola su ponovo u ljubavi. Ona je prešla preko batina koje je pre tri godine dobila od njega i sve mu je oprostila. Dogovorili su se da moraju da budu tolerantniji jedno prema drugom, a Nikola je shvatio kakvu grešku je napravio. Izvinio joj se za sve i dugo je molio za oproštaj, koji je na kraju i dobio – govori dobro obavešteni izvor.

Kako izvor navodi, Mia je Nikoli odavno oprostila, ali je pomirenje krila od prijatelja, budući da su gotovo svi do jednog osudili Minićevo batinanje. Ona i sada krije da je sa njim u vezi, pa je bilo pravo iznenađenje što su se zajedno pojavili na svadbi.
 

Kako bi proverili navode do kojih su došli, pozvali su pevačicu.

– Ne znam šta da vam kažem, osim da je Nikola moj bivši momak – rekla je Mia ne želeći da komentariše to što se sa njim pojavila na svadbi.

 

Podsećanja radi, pevačica je krajem 2011. godine od Nikole dobila nekoliko šamara na parkingu ispred jednog prestoničkog kluba zbog toga što se Miniću učinilo da je pevačica u klubu flertovala sa drugim mladićem.

 

Ove šamare Borisavljevićeva je prijavila policiji, a kasnije je povukla prijavu.

 

Odkud poređenje sa Rijanom? Pa i nju je 2009. godine (ali mnogo brutalnije) pretukao tadašnji dečko Kris Braun! Dok je bio na uslovnoj kazni, Rijana mu je oprostila i bila ponovo s njim, doduše kratko.

 

Nikola joj je razbio nos?

Po gradskim kuloarima se svojevremeno pronela vest da je Nikola Minić svojevremeno polomio i nos te se pevačica dugo lečila od te povrede. Ono što možemo da zaključimo jeste da je sav bol zaboravila i da je njena ljubav jača od svega.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here