Kosovo online
Andrija Mandić

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da je on lično predložio Rezoluciju o Jasenovcu, i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema ništa sa tim, prenosi RTV.

– Ova ideja je izvorno naša, ja sam je predložio, Milan Knežević podržao i mi smo je saopštili premijeru Milojku Spajiću. To nikakve veze nije imalo sa Srbijom ili predsednikom te zemlje Aleksandrom Vučićem – kazao je Mandić na TV Prva nakon što je Skupština Crne Gore usvojila u petak Rezoluciju o genocidu u logorima sistema Jasenovac, Dahau i Mathauzen.

Mandić ističe “da ne moraju da idu ni u jednu ambasadu u Podgorici da pitaju šta da rade”.

– Mi izuzetno poštujemo naše kolege i vlasti i u Srbiji i RS, imamo dobre odnose, to je normalno. To je na korist Crne Gore – kaže Mandić i ukazuje na veliku trgovinsku razmenu između dve zemlje i investicije, prenosi RTCG.

Kaže da je Vučić meta napada svuda u regionu, i da se o njemu govori kao o čoveku koji je svuda upleo svoje prste.

– Zato što će neko da napiše da je Mandić ili Knežević marioneta, onda mi treba da kažemo: Prekinućemo odnose sa Beogradom. Ta besprizorna kampanja kojom se pokušava srpski narod posvađati neće proći. Makar ne kod odgovornih političara – istakao je Mandić.

5 COMMENTS

  1. Velika borba za Velikog Srbina izmedju Vucica i Dodika sada se kao konkurencija pojavio i Mandic.Borba trojice Srba za Najveceg Srbina nama obicnom narodu se ne pise dobro.Mozda uskoro u nekom novom sukobu nad nama ne bude genocid nego koji stepen stradanja i vise mislim da ce to biti holokaus.

  2. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ.. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

  3. Lepo i iskreno receno. Cestitali su Crnoj Gori kada se glasalo o izmisljenom genocidu u Srebrenici. A smeta im sto se posle 80 godina osudjuje njihovo delo u Jasenovcu, najgori logor smrti u evropi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here