Lukas slavio sa kolegama

0

Aca Lukas je proslavu svog 46. rođendana započeo u ponedeljak ujutru u Diseldorfu kod tasta i tašte, a završio u beogradskoj vili Jelena uz prijatelje i obožavaoce. Supruga Sonja mu je priredila žurku iznenađenja, a dočekale su ga brojne kolege i fanovi koji su nosili majice sa natpisom: "Bog na nebu, Lukas na zemlji", koji nije originalan, jer su ovaj slogan svojevremeno smislili obožavaoci Sinana Sakića.
Boban Rajović je došao sa mlađom ćerkom koja je tog dana postala punoletna i koju su svi slikali. Najzaljubljeniji su bili Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, kao i Zorica Brunclik i Kemiš koji su na slavlje došli sa ćerkom Zlatom, a Šaban Šaulić se nije odvajao od supruge Gordane. Najgladnije su bile Suzana Jovanović i Zorica Brunclik, koje tvrde da danima hranu samo gledaju, jer Zorica hoće da bude vitka za koncert, a Suzana kaže kroz smeh da mora da bude zgodna da njen muž Saša Popović ne bi gledao druge žene. Najveselije su bile Zlata Petrović, Goca Božinovska, Sanja Đorđević i njihovo malo, žensko društvo, pa su prve i završile na podijumu za igru.
 

Drug i pevač
Druženje s novinarima i kolegama prvobitno je bilo zamišljeno kao predstavljanje novog dueta Lukasa i Ivane Selakov "Omaklo mi se", ali kako je organizovano na dan njegovog rođenja, pretvorilo se u rođendansku žurku.
– Lukas je najbolji čovek na estradi, najbolji prijatelj i drug, najbolji pevač. Zato sam sa njim ponovo snimila duet – rekla je Ivana Selakov.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here