A. Čukić
Pripadnici vojske Srbije

Profesor Bljerim Ljatifi ocenio je da Srbija “ne krije” da ima za cilj da ponovo okupira Kosovo i da za to “čeka povoljnu geopolitičku situaciju”.

Ljatifi je putem Fejsbuka naveo da Srbija otvoreno radi na tri taktička nivoa.

„Ulaganje u nove vojne kapacitete. U ispitivanju nacionalizma. U stvaranju identitetskog jaza između Kosova i Albanije“, napisao je Ljatifi.

Istakao je da je prvi taktički nivo, naoružavanje najnovijim oružjem „tako da ponovno osvajanje može da postane efektivno za kratko vreme“.

Drugi taktički nivo je, prema navodima Ljatifija, podizanje klime nacionalizma „kako bi se obezbedilo odobravanje agresije na Kosovo unutar srpskog naroda“.

I treći, stvaranje identitetskog jaza između Kosova i Albanije kako bi, prema njegovim rečima, Albanija i njeni građani „Kosovo videli kao stranu državu za koju nemaju obavezu da ratuju“.

Istakao je da „ko ima uši-čuje“.

„Ko ne želi da vidi i čuje, tutnjava granata otvoriće mu oči i uši. Ali tada će za današnje licemere biti kasno“, naveo je Ljatifi.

11 COMMENTS

  1. Ljatifi veruj mi da si to u pravu ali nije pripajanje Kosova SRBIJI jer je ono I dan danas dio Srbije Nego će biti čišćenje Srbske svete zemlje od terorista,I srbski izdajnika biće to recept po primeru Ukrajine!!
    TAKO DA ZNAŠ!!!

  2. prpa pa naravno da je SRBIJA na svojoj kolevci srpskom kosovu sve dok ima srba u srpskome kosovo kosovo je srbija uvek je bilo i srbija nikada nije okupirala svoju zemlju nego vremena ce doci bolja a cipccirci ce videti da su srbi opet na svojoj zemlji koju su okupirali starni okupatori

  3. Kakva sramna izjava.D=da li Srbija moze da okupira svoje KiM.NATO.EU i Amerika su okupirali srpskoKiM.Srbija ce ga jednog dana osloboditi oz zpadnih NATO nacista i Siptara.KiM je srce Srbije i celog Srpskog sveta.

  4. He…he…jel’ to i na tzv. Kosovu vide da im se drma NATO kavez, pa se gube u nebulozama… Naravno da Srbija MORA naci nacina da zastiti svoje sto joj je oteto, inace joj nema opstanka! …A oteto vazda bilo i od Boga prokleto, i to treba da se nauci, dragi nasi “kosovari”…

  5. Србија не може “поново” да окупира сопствену територију. Тзв. Косово је лажна, непризната држава, којом је НАТО пакт требало да своју агресију 1999 и отимање српске земље за базу Бонствил (и криминалне послове као што је препродаја дроге и оружја), увије у форму некаквог “ослобађања” Албанаца (који су мигрирали из Албаније у Србију средином прошлог века бежећи од сиромаштва и тортуре Енвера Хоџе). Као да се терористичка природа УЧК може променити само тако што ће је неко у САД назвати “ослободилачком” !!!
    Сценарио Косовоа и Метохије припрема се читавој Европи која прима мигранте ( а чији долазак финансирају неки ликови из САД), у почетку ће бити тероризма, а касније ће се прогласити “ослободилачким” организацијама !!! Па гледајте шта раде Израелу – терористи Хамаса убили 1500 Јевреја, и даље држе таоце, а антисемитизам расте !!!
    Следећа је Француска…

  6. Pa vi se onda malo zamislite sa kome se svađate, Ameri su tu onako usput, dok ne krenu na Vietnam, Koreju, Irak, Avganistan, ili bilo gde, a Srbi su bili na Kosovu pre 1000 i kusur godina i još toliko nameravaju da budu tu, a Ilira više nema, pa izmišljali vi šta hoćete!Jedino što vas spaja sa Ilirima je to, da ste nepismeni i jednii drugi, jer, da bi bio pismen, moraš razumeti, šta si napisao, inaćeponavljaš,šta si čuo, kao “Umetna Inteligencija” po zapadnom modelu!

  7. НАРАВНО Р1244УН
    КАЖЕ ВРАЋА СЕ СРБСКА ВОЈСКА НА КИМ
    🇷🇸☦️🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here