EPA/Đorđe Savić
Kosovska Mitrovica

Profesor Bljerim Ljatifi izjavio je da će epilog rata između Ukrajine i Rusije uticati na Zapadni Balkan, gde bi, ukoliko Rusija pobedi, Kosovo moglo imati problema sa Srbijom.

On je rekao da ovaj region zavisi od tog rata. Ljatifi je kazao i da nije slučajno što se Srbi dive Putinu i to otvoreno pokazuju.

– Srbi sa svih strana onoga što se zove srpski svet ne drže džabe Putina u svojim srcima. Viču 24 sata: Putin, Putin. To nije slučajno – rekao je Latifi.

Prema njegovim rečima, ukoliko Putin dobije rat, Evropa će biti mnogo slabija i nemoćnija.

– Ako Vladimir Putin dobije rat, to je jasna poruka da je demokratska Evropa veoma slaba i da ne može da zaustavi autokratu – naglasio je Ljatifi.

7 COMMENTS

      • Sta so mislimo da ce ja uvek zapad da vlada svetu kina vladala skoro 2000 godine strom amerika vladuje od 1945 do 2016
        Sada je kina ekonomski hegemon a rusija vojni hegemon
        Posto rusija ima naj savremije oruzije atomske bombe i hipersonicne rakete zapad nema ni hipersonicne rakete a kamoli nove atomske bombe rusija ima najsavremniju elektromagneticno oruzije cak i zapad kaze da su spavali izgubili vojni prednost

  1. Slava Bogu☦️Na Visini
    Rusija☦️Će pobjediti
    Ljepota će spasiti svijet
    Dostojevski 🇷🇺
    Nije li spas za svet što je Rusija otkrila hemijske (američke) laboratorije u Ukrajini ?
    Ja mislim da je to spas za sve nas
    Na ovom svijetu
    🍀☦️🍀
    Zdravi bili

  2. Za takvo misljenje nije potrebno biti pametan. Pamet je bila potrebna ranije. Hvala Bogu, oni je nikad nisu imali. Mislili su da su natalitet, mrznja i jaki kauboji dovoljni. I na “sloznom” i “odlucnom” zapadu sad svi govore o diplomatiji. Nikako da priznaju poraz, potpisu kapitulaciju i tako plate nizu cenu. Velemajstor bi bio glup kad bi sad razgovarao. On je dugo cekao na diplomatiju ili da NATO pocne. Zapad ni na sta nije pristajao. Samo su lajali, svakodnevno pretili i trazili topovsko meso.

  3. Стара Србија са Србијом неће имати проблем, али ће имати проблем сви они илегално усељени у Стару Србију од 1967. године и њихови потомци…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here