Ljajić prelazi u Šahtjor?!

0

Čelnici crno-belih juče su, nekoliko sati pre meča između Partizana i Šahtjora (1:0) u Ligi Evrope, dogovorili ovaj transfer.

 

Ozbiljno interesovanje za talentovanog vezistu Partizana najpre je pokazao Rubin, a onda se u igru oko prelaska talentovanog "orlića" uključio i Šahtjor.

Dvostruki uzastopni prvak Rusije je spreman da odreši kesu i plati više od deset miliona evra za Ljajića, međutim predstavnici ukrajinskog kluba su tokom boravka u Beogradu imali priliku da pariraju i povise ponudu za njegov eventualni transfer.

 

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje ovu vest.

 

"Ne bih želeo da komentarišem tu informaciju. U petak ću izaći pred novinare, pa ćete imati priliku da me pitate sve što vas interesuje", rekao nam je Tomić.

 

Ljajić je ove zime trebalo da pređe u Mančester Junajted za 10 miliona evra, a rukovodioci Partizana čak su tvrdili da je on potpisao ugovor sa "crvenim đavolima" i da za klub iz Humske nastupa kao pozajmljen igrač.

 

Međutim, pre dve nedelje engleski klub saopštio je da odustaje od dovođenja Ljajića. Kasnije se ispostavilo se da je Mančester samo kaparisao talentovanog veznog igrača, za šta je platio 100.000 funti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here