Linc pobedio, Krnjajac igrao odlično

0

Njihov tim je u gostima ostvario jedan od najubedljivijih trijumfa poslednjih godina, savladavši poslednjeplasirani Leoben 38:25 i sada je opet pri samom vrhu, na drugom mestu. Sjajni su bili naši zemljaci. Mijailović je po zna koji put bio velika prepreka na golu, a Slavko Krnjajac postigao je lični rekord u broju golova od kako je pre nepune dve godine stigao u Linc.

 

U prodaji ulaznice za EP

Austriju polako hvata rukometna groznica, još nešto više od tri meseca ostalo je do početka Evropskog prvenstva. Naši zemljaci sa područija Linca i pokrajine Gornja Austrija imaće retku priliku da uživo bodre reprezentaciju Srbije. "Orlovi" će igrati tri utakmice u grupi u poznatoj sportskoj dvorani "Arena", kapaciteta 6.000. Protivnici su Island 19, Danska 21. i, na kraju, domaćin Austrija, 23. januara. Počela je prodaja ulaznica za ove mečeve, po cenama od 20, 40, 50 i 60 evra. Karte se mogu kupiti preko interneta, na adresu www.euro2010.at, ili pozivom centra evropskog šampionata, na telefon +43 1 58885 – 600. Žitelji Linca mogu da nabave karte i preko tiket servisa "Pirnburger", na telefon + 43(732)772833.

 

Robusni Zemunac uspeo je da sedam puta da savlada golmana domaćina. I u derbiju ovog kola učestovao je jedan naš internacionalac.Goran Aleksić, golman aktuelnog šampiona Austrije, Bregenca, dao je ogroman doprinos pobedi njegove ekipa protiv Kremsa, koliko do juče vodeće ekipe prvenstva.

 

Bregenc je na svom parketu slavio 40:36, posle odlične igre, pogotovo u prvom poluvrmenu, kada je aktuelni šampion došao do prednosti 22:14.

 

Osim Linca pobedu u gostima u ovom kolu ostvario je i Vest Vijen. Tim iz glavnog grada savladao je Tulin 22:20 i potvrdio de će se u tekućoj sezoni boriti za ulazak među četiri najbolje ekipe, odnosno plej-of. Odloženi duel, između Inzbruka i Švaca odigraće se 19, a Fiversa i Harda 21. oktobra.

 

Na tabeli, prvi je Bregenc bez poraza, uz učinak od osam trijumfa i dva nerešena rezultat. Slede Linc sa 13, Krems 12,

Fiversi 10, Vest Vijen 8, Inzbruk 6, Tulin 5, Hard 4, Švac 3, a poslednji Leoben

osvojio je samo bod.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here