Krivo mi je što sam “uvalio kosku” Tepiću

0
VELIKO ISKUSTVO: Bogdan Bogdanović

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović iza sebe ostavlja uspešnu 2014. godinu, ali kao jednu od stvari za kojima najviše žali je poraz u dresu Partizana od Cedevite u polufinalu završnog turnira Jadranske lige u Beogradu.
Taj poraz koštao je crno-bele plasmana u Evroligu ove sezone, Nolan Smit pogodio je pobedonosnu trojku u poslednjoj sekundi, a napad pre toga Milenko Tepić nije bio precizan sa distance. Bogdanović je "premotao film" sa te utakmice.
– Uvek mi bude krivo što nisam uzeo poslednji šut, nego sam "uvalio kosku" Tepiću. Ali, i to je neko novo iskustvo. Posle mi se tako nešto nije dešavalo, uzimao sam loptu protiv svih, pa i protiv Francuza u polufinalu Svetskog prvenstva. Bio je težak trenutak, emotivno sam bio u kanalu. Ja sam emotivac, igram srcem i volim Partizan. Izgubio sam se, nisam mogao tako lako da se oporavim. Onda je usledio reset – kaže Bogdanović.
Pomno prati igre Partizana ove sezone i uveren je da će posle slabijeg početka crno-beli ponovo biti u konkurenciji za osvajanje trofeja.
– Zna Dule da kako da spremi ekipu za najvažnije. Imali su problema sa povredama. Mnogo je igrača otišlo, a sada mladi moraju da se nose sa pritiskom. A on je veliki, znam kako je meni bilo prve sezone kada smo jedva izborili četvrto mesto u ABA ligi. Verujem u njih, imaju moju podršku – naveo je Bogdanović.
Na kraju je još pohvalio mladog Vanju Marinkovića, za kojeg je rekao da je veliki talenat i da će ga Vujošević izvesti na pravi put, a za Sašu Pavlovića je istakao da je povratkom u Partizan pokazao koliko voli klub.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here