Krasić: Zvezdi sam bio netalentovan

0

 

"Trener je bio Toma Milićević, ali u tim danima nisam zadovoljio sve ukuse, a šest meseci kasnije završio sam u Vojvodini. Rastanak sa roditeljima bio je izuzetno težak. Imao sam samo 13 godina. Otac Veljko i majka Zorica su verovali u mene i brata. Znali su koliko volimo fudbal i u našim očima uvek su videli neverovatnu želju. Viđali smo se na svakih nekoliko meseci, ali nam ništa nisu branili. Znali su o čemu smo odmalena sanjali", rekao je Krasić i dodao da najvećeg prijatelja ima u Milanu Jovanoviću.

 

"Prihvatio me je neverovatno, odmah me zavoleo. Verovatno sam mu bio simpatičan. A ja sam svaku njegovu reč upijao kao sunđer. Nerazdvojni smo od mojih prvih novosadskih dana – dodao je Krasić.

 

Jedan od najboljih igrača reprezentacije Srbije u tek završenim kvalfikacijama ističe da ima ugovor sa moskovskim klubom do juna 2012. godine.

 

"Sve u dogovoru sa ljudima iz CSKA, koji su uvek bili maksimalno korektni. Mislio sam u prvom trenutku da interesovanje Reala nije toliko ozbiljno, ali kasnije sam dobio proverenu informaciju da je slavni klub želeo da me dovede. CSKA nije prihvatio ponudu. Kasnije me nije zanimala priča o eventualnoj pozajmici. Nisam smeo da dozvolim da me sve poremeti, glava je morala da ostane hladna, a veliku podršku pružili su mi porodica i prijatelji. Iz Milana je stigla jedina konkretna ponuda, ali sačekaću da vidim šta misle ljudi iz CSKA. Novac im nije važan, ako ne pronađu nekog ko bi me nasledio na pravi način", zaključio je reprezentativac Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here