Konkurs festivala “Cinema City”

0

Bioskop na otvorenom u Dunavskom parku: "Cinema city", Novi Sad

Konkurs će biti otvoren do 5. aprila, a svi koji žele da se prijave mogu to da učine putem formulara na sajtu festivala www.cinemacity.org/do10000/. Pobednički film ove selekcije osvojiće i novčanu nagradu od 2.000 dolara.

Selekcija "Up to 10 000 bucks“ predstavlja jednu od najatraktivnijih selekcija festivala "Cinema City" koja uz brojnu publiku, svake godine otkriva nove talente i pruža im šansu za afirmisanje u filmskoj umetnosti.

 

Autori izabranih filmova iz celog sveta biće gosti festivala, i imaće priliku da se upoznaju i edukuju kroz učešće u brojnim radionicama kao i na master-klasovima eminentnih filmskih autora.

 

Selektor programa je Vladimir Perišić, reditelj filma "Ordinary People“, koji je na prošlogodišnjem "Cinema City" festivalu osvojio Grand Prix za najbolji domaći film, a koordinatorka programa je Dina Vuković.

 

Potrebno je da filmovi koji se prijavljuju za konkurs nisu snimljeni pre 2008. godine, a u obzir dolaze sve vrste i žanrovi filmova – kratki, dokumentarni, animirani i igrani.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here