instagram/printscreen
Kaja Ostojić

Pevačica Kaja Ostojić nedavno je po četvrti put stala na ludi kamen, a sada je otvoreno progovorila o negativnim komentarima na društvenim mrežama. Komentari o njenom četvrtom braku nisu je ostavili ravnodušnom.

– Čitam neke komentare, te udala se četvrti put, te ovo joj je četvrti muž… I neverovatno mi je kako je to ljudima važno. I zbog čega? S druge strane, niko ne komentariše ove koji iza sebe imaju samo jedan brak ili su još uvek u njemu, a varaju se po 30 godina. Neki tako dočekaju i zlatnu svadbu, ali bitno je da je to samo jedan brak – rekla je Kaja.

Osvrnula se i na dvostruke standarde:

– Ono što važi za mene, ne važi za druge. Da sam se osvrnula na mišljenja drugih, ko zna gde bih danas bila – rekla je ona.

Kaja je otkrila i detalje o svom četvrtom suprugu Milošu, koga je upoznala pre 16 godina, ali su tek nedavno shvatili da je vreme za zajednički život.

– Mi smo se upoznali davno, družili smo se i ispijali kafe, varnice su sevnule još tada i dopali smo se jedno drugom, ali bili smo premladi i ništa se među nama tada nije dogodilo. Sve do nedavno, kada smo oboje shvatili da je to to – rekla je pevačica u emisiji AmiG Show.

Na pitanje da li veruje da je ovaj brak za ceo život, odgovorila je:

– Nikada ne možete biti potpuno sigurni, ali možete biti sigurni u svoju odluku i želju da tako bude.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here