prva.rs
Sudijski trio spreman za novu sezonu

Gledali smo sa uživanjem prvu sezonu kulinarskog takmičenja “MasterChef Srbija”, imali svoje omiljene kandidate za pobedu i učili u svakoj emisiji kako se pripremaju ukusna jela i koje su tajne profesionalnih kuvara.

U četvrtak, 12. septembra čeka nas uvertira u drugu sezonu takmičenja “MasterChef Srbija” jer specijalna emisija počinje u 20.50 časova na kanalu Prva televizija.

Šta donosi specijalna emisja?

Specijalna emisija nazvana “MasterChef Srbija – specijal” podsetiće nas na takmičare iz prve sezone takmičenja. Saznaćemo gde su sada naši omiljeni takmičari-kuvari i kakva su im iznenađenja pripredile sudije za ponovni susret.

U ovom specijalu, a takođe i u drugoj sezoni očekuje nas sudijski trio sastavljen od kuvara profesionalaca: Filipa Ćirića, Branka Kisića i Nenada Atanaskovića, a program će voditi Miloš Urošević.

Sudije i takmičari iz prvog serijala otkriće nam pikanterije koje su se dešavale iza kulisa tokom takmičenja. Kako su se snimale emisije? Koji je tajni recept za vrhunskog kuvara? Da li je nakon takmičenja u prvom serijalu bilo susreta između takmičara i sudija? Kakve su se promene desile u njihovom životu nakon učešća u takmičenju?

Kada počinje druga sezona?

Nakon podsećanja na prvi serijal u ovoj specijalnoj emisiji, druga sezona će početi 19. septembra na istom TV kanalu.

Od 32 takmičara, biće izabrano najboljih 16 kandidata koji će se takmičiti za prestižnu titulu.

Sudije poručuju da očekuju neočekivano, još jači tempo i najavljuju još strože suđenje.

Cilj je da nova sezona bude još bolja od prethodne i da se nadmaše visoki standardi postignuti u prvoj sezoni.

Snovi se ostvaruju!

U prvoj sezoni pobedila je Tanja Simić.

Iako se profesionalno nije bavila kuvanjem, dok je radila kao medicinska sestra, maštala je da ima svoj restoran i da kao ugostitelj svojim kuvarskim umećem usreći ljude.

Bila je željna znanja i vrlo analitična. Nisu je obeshrabrile prve kritike sudija. Učila je vredno, prihvatala savete i kroz takmičenje, brzo shvatila šta koji od sudija voli od jela i na koji način da se pripremaju. Uz vredan rad to joj je pomoglo da bude pobednik prvog serijala “MasterChef Srbija”.

Kakvi su danas njeni planovi i koliko su joj se želje ostvarile nakon pobede saznaćemo uskoro.

Ne propustite ovaj kulinarski specijal!

Četvrtak, 12. septembar u 20.50 časova na kanalu Prva televizija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here