EPA/Dave Hunt
Nik Kirios

Teniski svet i dalje govori o načinu na koji je Novak Đoković, najuspešniji teniser svih vremena, proslavio pobedu nad Benom Šeltonom u polufinalu US opena. Ili makar jedan deo tog sveta, s obzirom da je Đoković već pred novim izazovima – predstavlja Srbiju na Dejvis kupu u mečevima koji se održavaju u Valensiji.

Đoković je posle meča sa Šeltonom, tokom kojeg je bilo tenzija, gestikulacijom spustio slušalicu i na taj način slikovito opisao šta misli o ponašanju rivala i načinu na koji je upravo Šelton proslavljao svoje prethodne pobede.

Američka publika je očekivano zviždala, a sve je komentarisao i Brajan Šelton, Benov otac. On je poručio da je Srbin želeo da se naruga mladom Amerikancu i da tako nešto veliki šampion ne bi trebalo sebi da priušti.

Međutim, kao i mnogo puta u prethodne dve godine, u Đokovićevu odbranu stao je njegov relativno novi prijatelj Nik Kirios.

“Pa šta?! Sport je zabava. Nismo roboti. Više ljudi je govorilo o proslavi nego o meču”, komentarisao je Australijanac na društvenim mrežama reči Brajana Šeltona.

2 COMMENTS

  1. Dosta je ovom autraliskom domorocu Engleza i kolonijalnog zapada.Auatralija je njegova zemlja a ne engleska i americka.Zna covek koliko su Zapadnjaci Noletu naneli nepravdi .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here