Instagram/kijakockar
Kija Kockar

Kristina Kija Kockar trenutno je veoma ponosna na uspehe koje je nanizala na Pravnom fakultetu, te je sada odlučila da se pohvali da je završila prvu godinu studija sa prosekom 9.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu i podelila prepisku sa majkom Nadicom koja ne krije koliko je srećna zbog ćerke.

– Ponosne smo na tebe – poručila joj je Nadica Kamel.

– Konačno zvanično završena prva godina Pravnog fakulteta u roku, sa prosekom 9 – saopštila je Kija, pa dodala:

– Hvala mama i bako. Volela bih da je tata tu da samo vidi, ali… Danas je dan za slavlje. A ovo je za moju baku koja je tu samo za mene na ovoj ludoj planeti – napisala je Kockareva.

Podsetimo, Kockareva drži ljubavni život u tajnosti, a nedavno je priznala da su joj pojedini fudbaleri srpske reprezentacije slali poruke na Instagramu.

– Mnogi prijatelji koji imaju moj broj telefona su mi čestitali rođendan na Instagramu. Pitala sam zbog čega, jer ne mogu da vidim, tamo imam hiljadu poruka… – započela je priču Kija, pa istakla:

– Recimo, viđala sam poruke posle dve, tri godine. Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo. Kasno sam videla, tako da nisam postala žena fudbalera – rekla je ona, ali ipak, nije želela da otkriva imena tih fudbalera:

– Ne želim nikoga da spominjem. Neki su zauzeti, neki i dalje nisu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here