Kćerka pod točkovima majke

0

Tragična saobraćajna nesreća u predgrađu Perta (Foto: Ilustracija)
 

Pregazila ju je 31-godišnjka majka Rebeka, na prilazu njihove kuće na Holi plejsu. Dete je prebačeno u bolnicu, ali je ubrdžo nakon nesreće podleglo kritičnim povredama glave. Ovo je treće dete koje je samo u Zapadnoj Australiji stradalo na sličan način za poslednjih šest meseci.

– Srce nam puca i nema reči da se izrazi kroz šta prolazimo – naveo je Anderin tata Lucijan u saopštenju. – Ništa više neće biti isto. Čekaćemo na dan kada ćemo opet videti našu malu princezu na nebu.

Tragedija je teško pogodila vrlo blisko vezanu zajednicu pri Rumunskoj pentekostalnoj crkvi u Balgi. Pastor Bendžamin Fitui kaže da su Rebeka i Lucijan bili uzorni roditelji, predani svojim trima kćerima.

– Sve što mi govori sve vreme jeste: "Ovo je moja greška. Izgubila sam svoju kćerku, svoju divnu kćerku" – kaže pastor. – Ona ponavlja: "Dete moje, dete moje, ovo sam ti ja uradila, mama nije htela, mama nije htela."

Nesreća je šokirala čitavu ulicu. Ožalošćene komšije donose cveće i poruke ljubavi i ostavljaju ih na mestu gde je dete poginulo. Komšinica Kajli Lukan kaže da je ovo tužno za familiju, koju ona zna kao tihe, vredne komšije, izvestio je "Perth Now".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here