EPA-EFE/RINGO CHIU
Kanje Vest

Kontroverzni Kanje Vest navodno je rekao svojoj supruzi Bjanki Sensori da želi intimni odnos s njenom majkom Aleksandrom dok ih ona gleda, navela je reperova bivša asistentkinja Loren Pišota u svojoj tužbi, prenosi “Daily Mail”.

Reper je, prema daljim napisima, poslao Loren skrinšot razgovora s Bjankom u kojem je jedna od poruka glasila:

– Želim da je**m tvoju majku pre nego što ode.

Bjanka je u to vreme bila u SAD-u, dok je njena majka iz Australije stigla u posetu, u Los Anđeles. Loren tvrdi da je Bjanka odgovorila Vestu na njegovu poruku. Napisala mu je da je njena majka udata.

Ona je navela i da je Vest često govorio kako priželjkuje da ima odnos s majkom i jedne od svojih zaposlenih, a da pritom neko to posmatra.

Reč tašte

Pomenuti mediji sreli su Aleksandru dok je završavala obaveze po predgrađu Melburna. Akonto priče vezane za poruku o kojoj sad bruji ceo svet – istakla je kako ne bi “da se upliće ni u kakve nove tvrdnje”, pa je zatražila i da se ispoštuje njena privatnost.

Podsetimo, novi detalji izlaze u javnost nakon što je bivša asistentkinja Kanjea Vesta, Loren, izmenila tužbu protiv repera gde je dodala da ju je drogirao i silovao dok je prisustvovala studijskoj sesiji sa svojim bivšim šefom i Pi Didijem. Ranije ga je tužila za seksualno uznemiravanje i nezakonit otkaz.

– Bez znanja tužiteljke, piće koje joj je posluženo bilo je pomešano s neindetifikovanom drogom. Nakon nekoliko manjih gutljaja pića koje joj je poslužio Vest, tužiteljka je počela da se osjeća dezorjentisano – piše nadalje u tužbi.

Uskoro je izgubila kontrolu nad svojim telom i govorom, te joj je sećanje na to veče u magli. Sledećeg dana, navodi se u tužbi, ona se probudila “fizički bolesna i zbunjena”.

– Osećala je ogromnu sramotu i nelagodu što nije mogla da se priseti nijednog događaja te noći nakon prvog gutljaja pića koje joj je poslužio Vest – stoji u tužbi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here