Kalifornija: Nestao marinac iz Beograda

0

Major Samuel Lej ima 35 godina i u trenutku sudara on je upravljao helikopterom. Njegov otac David Lej kaže da se njegov sin priključio vojsci odmah posle koledža 1996. godine. Studirao je na Norič univerzitetu u Nortfildu. Deda mu bio je oficir u Drugom svetskom ratu, a ujak pilot u Vijetnamu.

 

David kaže da je njegov sin godinama živeo u San Dijegu i da je bio fokusiran na karijeru vojnika "od treće godine života“.

"On je oduvek bio naklonjen mehanici i helikopterima, a mi smo bili veoma ponosni na njega zato što je bio strašan majstor“, izjavio je otac nestalog marinca David Lej.

 

Samuel Lej je neoženjen i najstariji je od trojice braće, a poslednji put je kući bio u avgustu na venčanju jednog od njih.

Njegov otac kaže da su razgovarali telefonom u sredu uveče i da je znao da Samuel ide na taj let.

 

Inače, spasilački tim i dalje traga za članovima posade koji su nestali prilikom sudara aviona i helikoptera marinaca. Devetoro njih se vodi kao "nestali".

 

Pogledajte kako je "Asošiejted pres" izveštavao o potrazi za nestalima:

"Pošto nijedno telo još nije pronađeno, svi nestali se vode kao preživeli, zbog čega operacija spasavanja još uvek traje", rekla je šef spasilačkog tima Jeta Disko u subotu ujutru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here