EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Fudbaleri Srbije odigrali su 1:1 (0:0) protiv Slovenije u drugoj utakmici Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Slovenija je vodila od 69. minuta posle gola Žana Karničnika, a spas i bod Srbiji doneo je Luka Jović u 95. minutu utakmice!

Prvo poluvreme je prošlo u znaku Slovenije koja je ređala šanse, bila mnogo opasnija, a čak je i pogodila stativu preko Elšnika. Orlovi su bili bezopasni u najvećem delu vremena, a možda su najveće šanse za gol imali posle šanse Mitrovića.

Na startu drugog poluvremena Orlovi su prikazali odličnu igru, bilo je tu opasnih napada, Mitrović je pretio glavom, a mogli su Slovenci i da postignu autogol kada je Bijol pogrešio posle centaršuta Gaćinovića.

Kasnije je i Šeško oprobao udarac sa distance, a Rajković je odlično odreagovao i spasio gol.’

Ipak, u 69. minutu Slovenija je uspela da dođe do gola, Karničnik je prošao sjajno, pretrčao ceo teren i na drugoj stativi postigao gol za 1:0.

Ali, odgovor je stigao u poslednjem momentu, u poslednjoj sekundi utakmice, Jović je pogodio za 1:1 glavom posle kornera i sada su Slovenci na dva boda, dok je Srbija na jednom bodu.

Imamo šanse za prolazak grupe.

Da smo igrali dobro – nismo, da smo na kraju izvukli bod – jesmo. I protiv Danske 25. juna borićemo se za pobedu i prolazak grupe što bi bio odličan rezultat.

Možda će ovo biti momenat kada će se naši momci probuditi i zaigrati kako znaju u trećoj rundi Evropskog prvenstva.

3 COMMENTS

    • Bravo za komentar, mogu tek zamisliti kako ce biti kad budemo igrali protiv Danske u mojim ocima Danci bili bolji od Engleza?

  1. Ja mislim da naši fudbaleri treba da odu u EU jer u Rusiji nema šta da traže ! Naši fudbaleri su EU fudbaleri i treba da igraju ta evro i dolar a ne za rublje , ja sam maki , ja sam lud te ovako razmišljam , i da kažem….. preskačem terapiju redovno !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here