Copyright Printscreen „Novo jutro"
Jovana Jeremić

Tokom emisije “Novo jutro” na televiziji Pink, voditeljka Jovana Jeremić doživela je iznenađenje kada ju je pozvao njen dečko, biznismen Dragan Stanković.

Dok je Jovana zajedno sa saradnicom Tanjom isprobavala različite odevne kombinacije, iznenada je zazvonio fiksni telefon u studiju.

Voditeljka je odmah ustala i krenula ka telefonu, predosećajući da je poziv stigao od njenog partnera.

– Jao, ovo je Dragan, pa nije se valjda naljutio, niko ništa nije video – rekla je Jovana, a potom se javila i obratila biznismenu:

– Niko ništa nije video, samo smo Tanja i ja bile tu – našalila se Jovana, a njena saradnica je to potvrdila, da bi Jeremićeva nastavila da se obraća Draganu:

– Dobro, možda je tu bio i neki tonac, ali smo ih zavetovali na ćutanje – dodala je kroz smeh.

Iako mnogi Jovani Jeremić predviđaju brak s Draganom Stankovićem, voditeljki to nije cilj jer je do sada, kako tvrdi, mogla da se uda pet puta.

– Nije mi to cilj, već sam bila udata. Udaja nije prioritet, do sada sam mogla pet puta da se udam, i to dobro. Muškarce ne smaram i ne slamam udajama, to me ne interesuje, bitno je da mi s njim bude dobro. Važna mi je lojalnost, ja sam žena koja ume da voli, to je razlika između mene i drugih žena koje su ljubomorne na mene jer me muškarci vole. One su egoistične, gledaju sebe, misle da su alfa ženke kad se suprotstavljaju muškarcu, to je čista glupost. Alfa ženka je Jovana Jeremić koja ima sve svoje, koja je bogata, uspešna i slavna – rekla je Jovana svojevremeno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here