Printscreen / Youtube
Jovana Joksimović

Predsednik Aleksandar Vučić nedavno je saopštio da je potpisao saglasnost o redovnom vojnom roku, a ovu temu obradila je i voditeljka Jovana Joksimović u svom programu, te se i lično izjasnila.

Obavezan vojni rok izazvao je mnogo polemike u javnosti, pa i majki na društvenim mrežama, a upravo iz ugla jedne mame i Jovana je rekla kako gleda na novitete u našoj državi.

Ona, kako je istakla, potpuno podržava ovaj korak države.

– Ja bih stvarno volela da mi svi budemo ponosni na našu državu i nemam ništa protiv da mi sin ide u vojsku, odmah da vam kažem. Dakle, ja sam jedna od tih majki, ali isto tako mi smeta kada čujem da je vojska vaspitna ustanova. Mislim da mog sina, ako nismo vaspitali moj muž i ja, da ga sigurno ni vojska vaspitati neće – smatra voditeljka.

Povodom njenog stava, oglasio se i advokat Nebojša Perović, koji je bio gost u jutarnjem programu.

– Vojska jeste vaspitna ustanova, vaspitava vojnike, bilo devojčice ili dečake, osim sina Jovane Joksimović, njega su vaspitali roditelji – nadovezao se advokat Perović sa osmehom, što je i kod Jovane izazvalo smeh.

Jovana je ugostila i Milana Jolovića, pukovnika u penziji, Nikolu Lunića, izvršnog direktora saveta za strateške politike i Nebojšu Perovića, advokata.

Podsetimo, predsednik Srbije je pre nekoliko dana otkrio da je potpisao saglasnost o vraćanju redovnog vojnog roka.

– Potpisao sam saglasnost za obavljanje redovnog vojnog roka u trajanju od 75 dana. Verujem da će vlada to da prihvati, naša vojska mora da bude sve jača i snažnija i da odvrati one koji nam prete – rekao je Vučić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here