ATAImages
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je podelila uzbudljive informacije o školovanju svojih ćerki, Nike i Atine, koje su 2. septembra krenule u školu.

U intervjuu za medije, Karleuša je otkrila da je Nika upisala privatnu gimnaziju, a onda progovorila o budućnosti i odabiru profesija svojih naslednica.

Jelena je naglasila da Nika, koja je pokazala interesovanje za komunikaciju i medije, još uvek traži svoje mesto:

– To je Gimnazija, to je privatna Gimazija, ali neću da otkrivam zbog bezbednosti. Gimnazija je i ona se još traži. Ne zna šta će biti, ali baš je svestrana i talentovana, ide joj komunikacija od ruke i mediji i tako da, ko zna… Lepo čak i peva – rekla je ona.

Pored toga, Jelena je otkrila da i Atina pokazuje izuzetne muzičke sposobnosti:

– Obe ćerke su veoma talentovane za muziku. Atina svira klavir i peva izuzetno lepo. Voleti bih da se obe bave muzikom – dodala je pevačica, naglašavajući svoje želje da njene ćerke postanu uspešne umetnice – rekla je Jelena za Telegraf.

Podsetimo, Nika se putem društvene mreže Tik Tok požalila na svoje novo školsko okruženje:

– Novosti za srednju školu. Krenula sam u srednju školu i sad ću vam reći kakvo mi je iskustvo do sad bilo. Evo, nije mi se svidelo uopšte, odeljenje, kao razred je tako neprijatan. Hoću da se sprijateljim s nekim, i evo na primer, ja dodam: “Gde si pre išao u školu?” i oni mi kažu: “Nebitno gde”. I, neprijatna tišina, ja još nešto da dodam, ako već nema ni ona drugarice, ajde da se sprijateljim. Ljudi ovde nisu socijalni – počela je Nika, pa nastavila:

– I, kako ću naći prijatelja? Znači, svaka osoba mi je to uradila. Hoću da se družim sa nekim, ali neću imati prijatelje. Mislim, imam prijatelje iz osnovne škole, sad smo u istom odeljenju, ali to se ne računa zato što su one drugarice iz osnovne škole. Kako ja da nađem drugarice u srednjoj školi ako će sve biti takve. Jako je neprijatno, jako, za sad. Znam, znam tek je počela škola, ali samo sam htela da kažem za sad kako mi je. Kao razred, odeljenje, neprijatno, jako neprijatno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here