ATAImages
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najlepših parova sa javne scene. Njih dvoje su sinonom za pravu ljubav, koju su krunisali rođenjem njihove naslednice Nine koja je sedmi razred.

Popularni glumački par veoma se trudi da porodica nikada ne ispašta zbog posla, te je tako njihova pažnja potpuno usmerena ćerkici.

Glumica je nedavno govorila o početku nove školske godine, kao i slatkim mukama ističući da, kako ona kaže, za sada nema tenzije.

– Što se tiče školske klupe, moja ćerka je opuštena, ja pratim nju – rekla je Jelena i dodala:

– Ona je krenula u sedmi razred osnovne škole, a upisala je i šesti razred niže muzičke škole. Ima obaveze u muzičkoj, ali i osnovnoj školi. Čeka je ozbiljan tempo, ona voli to i zdravo je.

Ponosni mama i tata ne kriju sreću što je ćerka krenula njihovim stopama i što gaji ljubav prema umetnosti:

– Pa i ja sam potekla iz folklora, pevala i igrala. Gradila sam svoj muzički put kroz folklor, Ivan takođe, tako da kada je izrazila želju da krene sa svojim društvom tim putem, mi smo bili oduševljeni.

Podsetimo, malo ko zna da su Jelena i Ivan raskinuli nakon što su se zabavljali nešto više od godinu dana. Iako su mislili da se nikada neće pomiriti i da je definitivno kraj, čini se da je sudbina htela drugačije, a jedna pesma je krila tu njihovu tajnu.

Pevačica i glumac su 2009. godine okončali svoju vezu zbog pritiska medija i brojnih obaveza, a Jelenina balada “Da mi je da mi se vrati moj dragi” je napisana baš u momentu kada su njih dvoje bili razdvojeni, a pevačica je odbila tada da je otpeva. Međutim, dve godine kasnije, kada je usledilo pomirenje sa Bosiljčićem na predlog svog supruga, Tomaševićka je ipak otpevala stihove koji su opisivali jedan težak period u njihovim životima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here