Jelena poražena u trećem kolu AO

0

Nije znala šta ju je snašlo: Jelena Janković
 

Na terenu uopšte nije bilo moguće videti da je srpska teniserka osmi, a ukrajinska 31. nosilac na turniru – Bondarenkova je u svakom segmentu igre bila bolja od Jankovićeve, pa njena pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

 

Već na startu meča videlo se da će Jelena morati da zapne ako želi da se plasira u četvrto kolo prvog Gren slema u sezoni – naša teniserka je izgubila svoj servis na početku i tek je u četvrtom gemu uspela da izjednači na 2:2. Međutim, usledila je katastrofalna igra Jankovićeve – Ukrajinka je osvojila četiri gema zaredom i lako povela sa 1:0 u setovima.

 

Nadali smo se da ću u drugom delu igre stvari doći na svoje mesto, ali je Srpkinja osvojila prvi gem, a onda dozvolila rivalki da napravi seriju od 4:0 i tako praktično reši meč u svoju korist. Uspela je Jankovićeva da smanji rezultat na 4:3, ali to je bilo sve što se tiče njenog igranja u Melburnu 2010. – Alona Bondarenko je osvojila dva gema zaredom i zasluženo, posle sat i 28 minuta igre napustila teren kao pobednica.

 

"Tek je počela sezona tako da ovaj poraz nije velika stvar. Volim da igram mnogo mečeva tokom sezone, jer kada je tako onda samo bolja i opasnija po protivnice. Moram da zadržim glavu gore i da nastavim sa napornim radom. Osećam da popravljam igru iz dana u dan, i da ću u skorije vreme ponovo biti u vrhu, što mi je osnovni cilj ove godine", rekla je Jankovićeva posle susreta.

 

"Nemam nikakvih izgovora što se poraza tiče, odigrala sam loše i to je to. Naročito na početku meča", dodala je popularna "Džej-Džej".
 

Njoj je ovo prvi poraz na Australijan openu pre osmine finala joss od 2006. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here