pixabay.com
Rešenje za bezbrišno putovanje

Stiglo je leto, školska godina se završila, a dugoočekivani letnji raspust već uveliko traje i treba ga lepo iskoristiti dok ne počnu nove obaveze u školi ili na fakultetu. Za starije, koji rade tokom cele godine ili su u penziji, leto je pravo vreme za odlazak na željeni godišnji odmor.

Kakvi su planovi za odmor? Koje su destinacije pored zavičaja najpopularnije i na listi želja? Da li je bolje ići na odmor u julu i avgustu ili u septembru kada su manje gužve i umerenije temperature?

Na ova pitanja svako ima drugačiji odgovor, prema sopstvenim potrebama i mogućnostima, a šta je ono što je zajedničko?

Za sve naše ljude koji žive i rade u Nemačkoj postoji odlično rešenje za bezbrižno putovanje.

Kompanija MTEL Germany, ćerka firma Telekoma Srbija, kreirala je posebnu karticu za novo iskustvo bez granica.

Šta to podrazumeva?

Jedinstvena MTEL Germany kartica može da se koristi u Nemačkoj, Evropskoj uniji, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, kao i u svim državama unutar MTEL zone, a to su: Srbija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija i Crna Gora.

Ovo znači da se mobilni internet (GB) koristi u navedenim zemljama isto kao i u Nemačkoj – bez nepoželjnih dodatnih troškova za roming!

Korišćenje omiljenih aplikacija ne prestaje kada se pređe granica Nemačke.

Pored sigurnosti, bez dodatnih troškova, MTEL Germany garantuje stabilan i brz internet, odličan kvalitet razgovora, a uz sve to, i fleksibilnost odabira tarife sa ili bez ugovorne obaveze.

Budite zvezda sa MTEL-om!

“Zvezdana” tarifa bez granica!

MTEL Germany je posebno kreirao “zvezdanu” – STAR tarifu uz 5G brzinu mobilnog interneta.

Za STAR tarifu nema ugovorne obaveze, a plaća se samo 14,98 € mesečno.

U ovoj tarifi korisnik ima na raspolaganju 25 GB interneta, a može da ga koristi na teritoriji Nemačke, u ostalim zemljama Evropske unije, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

STAR tarifa uključuje neograničene minute i SMS poruke prema svim mrežama u Nemačkoj i mrežama MTEL zone: mts u Srbiji, m:tel BiH, m:tel Crna Gora i m:tel Severna Makedonija.

Pored ove “zvezdane” tarife na raspolaganju su i druge tarife prilagođene različitim potrebama korisnika.

Kompletne informacije o ponudi i tarifama nalaze se na sajtu www.mtelgermany.de.

Dodatno, za sva pitanja korisnika MTEL Germany je u Nemačkoj obezbedio višejezičan (ex-YU, nemački i engleski) korisnički servis na telefonskom broju: +49 15 310 310 310.

Pripremite se za putovanje i novo iskustvo bez granica!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here