Instagram
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se pojavila u “lajvu” jutjubera Bogdana Ilića, koji se proslavio kao Baka Prase. On joj je tada, između ostalog, poklonio skupoceni sat koji ona još nijednom nije stavila na ruku.

Govoreći o tom aksesoaru, međutim, JK se prisetila i onih koje joj je bivši suprug Duško Tošić svojevremeno davao. Onda je naglasila i da verovanje o poklonjenim satovima i svađama kao da za njih nije važilo, odnosno “da im samo to nije bio problem”.

– Sat? Koji mi je Baka poklonio? Ne nosim sat, ali vidim da me svi pitaju za njega. Svi licitiraju koliko košta, gledaju da li je pravi, upoređuju, mere, zumiraju… Sat jeste pravi, a cena je potpuno nebitna. I da je “fejk”, poklon je poklon. Sigurno ga neću baciti, imam ga, čuvam ga, lepo mi je, zaista je predivan sat. Imam puno satova u svojoj kolekciji koje sam i dobila, ali i kupila sama sebi. Inače, kažu da kada ti neko pokloni sat, to je znak za svađu, ali ja u tome ne vidim nikakav problem kada mi neko pokloni tako nešto skupo i lepo – za “Republiku” je kazala Jelena, pa potom bila upitana i koliko je satova dobila od Duška dok su još bili u braku.

– Od Duška sam zapravo dobila puno satova. U stvari, dobila sam sve što sam izabrala od njegovih satova. Moji su. Što se tiče tih satova i svađa, za Duška je ipak vezana ona priča za pesmu “Tihi ubica”. Satovi su najmanji problem. Tačnije, jedino satovi i nisu bili problem – otkrila je ona.

Podsetimo, pevačica je gostujući u jednom podkastu ispričala i kako je to “Duško dobio svoju pesmu”.

– Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković ja sam bila idejni tvorac teme. Mi smo sedele i onda ona mene ispituje o mom životu, šta je novo, šta nije. Na primer, kad je napisala “Tihog ubicu”, ja sam joj pričala o mom turbulentnom odnosu sa Duškom. Duško je u stvari dobio svoju pesmu, “Tihi ubica”, jer sam pričala o njemu – objasnila je bila u “Why so serious”.

Jelena Karleuša i Duško Tošić razveli su se posle 16 godina braka. Imaju dve ćerke, Atinu i Niku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here