Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne samo da ostavljanje punjača telefona uključenog u utičnicu povećava vaše račune za struju, već dovodi i do trošenja energije.

Meyer’s companies, kompanija za grejanje, klimatizaciju, vodoinstalacije i elektroinstalaciju, upozorava na tri negativne strane ostavljanja punjača u utičnici tokom dužeg perioda, prenosi N1.

Opasnost od požara

1 COMMENT

  1. Niko ne govori da se naplata elektične energije vrši nezakonito i da su ovakvi članci o štednji i umanjenju iznosa za plaćanje posledica ustvari nezakonitog načina fakturisanja. Da bi se u to i uverili ukucajte KALKULATOR POTROŠNJE ZA DOMAĆINSTVA i gde i bez potrošnje i jednog kwh dobijate račun da platite oko 964 din za mesec . Kako je moguće da to niko ne vidi i ne preduzme da se ovakve nezakonite naplate ne prekinu. To nevidi Ustavni sud, inspekcije , zaštitnik graćana i svi koji su nadležni da spreče nezakonite radnje. Vlast je donošenjm Zakona o zaštiti potrošača još krajem 2010 god unela nezakoniti član po kome može da naplaćuje izmišljene obaveze u računima za struju, gas grejanje i vodu i to se obilato koristi u praksi a da niko ne odgovara za ovakvo nezakonito fakturisanje ovih usluga.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here