Ivanović: Uspeli smo da ostvarimo cilj

0

"Veliko breme skinuli smo s leđa osvajanjem Premijer lige. Prvenstvo je bilo dugo i veoma naporno. Bilo je i padova, ali smo uvek uspevali da ustanemo i nastavimo ka cilju. Sada je pred nama još jedan trofej i ako ga osvojimo postaćemo najuspešnija generacija u istoriji kluba, a to se u Engleskoj posebno ceni", rekao je Ivanović, a prenosi "Sportski žurnal".

 

Čelsi je pre dva dana pobedio Vigan s 8:0 u poslednjem kolu Premijer lige i osvojio prvo mesto u nacionalnom šampionatu s 86 poena. Londonski klub je osvojio titulu ispred Mančester junajteda, koji je takmičenje u Premijer ligi završio na drugom mestu s 85 bodova.

 

"Šampionski pehar dobili smo po završetku utakmice, ali slavlje na stadionu potrajalo je još dva sata. Slavili smo s navijačima, a kasnije smo s suprugama i devojkama otišli na večeru. Najlepši trenutak je proslava titule. Kada se podigne pehar, svi napori su zaboravljeni. Teško je izdvojiti neku utakmicu. Svi dueli sa Mančester junajtedom, Liverpulom i Arsenalom su posebna priča", izjavio je srpski fudbaler.

 

On je istakao da je Liga šampiona sledeći cilj Čelsija.

 

"Pričali smo posle slavlja i mislim da smo spremni da u idućoj sezoni sve karte bacimo na osvajanje evropskog takmičenja. želimo više od onog što smo do sada uradili. Sledeće sezone možda možemo i više", dodao je fudbaler Čelsija.

 

Čelsi će narednog vikenda igrati finale FA kupa protiv Portsmuta.

 

"Igraću finale FA kupa, a posle toga se okrećem obavezama u reprezentaciji. Možda ugrabim nekoliko dana predaha, ali oko 20. maja sam već u Beogradu. Dolazim na okupljanje reprezentacije", istakao je Ivanović.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here